Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DESCOPERĂ apele magice, unice în lume, de la Băile Govora!

La Băile Govorae un mic Rai. Un loc pur și ascuns de lume, la 22 de km de Râmnicu Vâlcea. Băile Govora este una din cele mai bogate staţiuni din Româniaşi Europa în apele iodu-rate şi bromurate de origine organică. Stațiunea se află pe picior de egalitate cu locații balneare de renume mondial ca Bains, La Bonzboule (Franţa), Bad Hali (Austria), Salmaggiore (Italia), Ma-rianskeLazne (Cehia).
Factorii naturali de cură
• La Govora, mai mult decât oriunde, vindecarea vine prin apă. Aici, factorii naturali de cură sunt ape minerale de mare concentraţiei odurate şi bromurate, sulfuroase,
• ape sulfuroase, hipertone
• ape bicarbonate, sulfuroase, sodice, calcicehipone
• ape minerale pentru crenoterapie
• climat continental cu influenta mediteraneana, umiditate relativ constanta, temperaturi fa-ra valori extreme si usoara incarcare cu polenuri
Istoria sănătății a începutîn 1874
Vindecarea grație apelor de la Băile Govora a început înanul 1874, odată cu primele lucrări de foraj. În anul1887 a fost construit primul stabiliment balnear datorat dr. Zorileanu, pentru ca îna-nul 1914 să fie inaugurat primul hotel cu baza terapeutica din România, Hotelul Palace.
De ce să vii la Băile Govora?

La Băile Govora, cele 3 tipuri de ape minerale existente sunt folosite pentru tratament astfel:
Cura externă
o ape minerale de mare concentrație, iodurate, bromurate, sulfuroase, clorurate, sodice, hipertone;
o ape minerale sulfuroase hipotone;
2. Cura internă
o ape minerale bicarbonatate, sulfuroase, sodice, calcice, hipotone.
Stațiunea Băile Govora este cunoscută și pentru varietatea și caracterul terapeutic al proprietăților apelor. Este singura stațiune din țară cu ape minerale ce au o compoziție chimică diferențiată: ape sărate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice și magneziene.
Te invitămla vindecare! Poți profita de pachetul ”Vindecare hibernală”, care conține 5 nopți de cazare cu demipensiune, 15 proceduri terapeutice, acces nelimitat la SPA, la prețul de 1070 lei loc în camera dublă.
Află mai multe pe https://www.bailegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace
Str. Parcului, nr. 1
Băile Govora, Jud. Vâlcea, România