Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Rezultate excepţionale obţinute de elevii vâlceni la etapa națională a concursului ,,Prietenii Pompierilor”

În perioada 27.05-30.05.2022, în municipiul Satu Mare, s-a desfăşurat etapa naţională a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi ,,Prietenii Pompierilor”. Judeţul Vâlcea a fost reprezentat de Liceul Teoretic Brezoi cu două echipaje, unul de fete şi unul de băieţi, ambele sub îndrumarea experimentaţilor profesori Botă Maria Luiza, Dobrin Maria şi Dobrin Ion, însoţiţi de plutonier adjutant Popescu Iulian-Romeo din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,GENERAL MAGHERU” al Judeţului Vâlcea.

La finalul concursului, reprezentanții județului nostru ne-au făcut mândri cu clasarea pe următoarele poziții:
– echipajul de fete pe locul I;
– echipajul de băieţi pe locul al III-lea.

Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă ,,GENERAL MAGHERU” al Judeţului Vâlcea transmite felicitări elevilor şi totodată mulţumeşte profesorilor pentru implicarea în pregătirea exemplară a copiilor. Profesorii au o experienţă de peste 30 de ani în pregătirea cercurilor tehnico-aplicative de elevi, participând de-a lungul anilor la toate etapele naţionale şi la patru etape internaţionale, urmând ca anul acesta să reprezinte România pentru a cincea oară la etapa internaţională ce se va desfăşura în Slovenia.

Pe această cale, le urăm mult succes în continuare, iar copiilor premianți un sincer și călduros ,,La mulți ani!” cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.