Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PROPUNERE: Diminuarea tarifelor de acces la Ştrandul Ostroveni după ora 18.00 la jumătate de preț

„În ultima perioadă am primit din partea voastră mai multe solicitări privind tariful practicat la baza de agrement ștrand Ostroveni. Mai exact, tariful este identic pentru cel care stă 8-10 h cât și pentru cel care vine o oră dupa-amiaza, poate după o zi de muncă, doar pentru o scurtă relaxare.

Astfel, in calitatea mea de consilier local, prin intermediul unei interpelări, am solicitat azi, conducerii Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea diminuarea tarifelor de acces după ora 18.00 la jumătate de preț.

În timpul săptămânii, majoritatea cetățenilor Râmnicului lucrează până la orele 17.00-18.00, motiv pentru care, nu mi se pare corect față de dvs să percepem același tarif de acces ca pentru o zi întreagă.

De aceea, solicit Primăriei Municipiului precum și Consiliului Local Râmnicu Vâlcea modificarea HCL 281/2017 de aprobare a tarifelor, cu introducerea unei reduceri de până la 50% pentru accesul la ștrandul Ostroveni după ora 18.00, pentru toate categoriile, pentru cetățenii Râmnicului” a transmis consilierul local PNL din cadrul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, Cristian Simoiu.