Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sania de vară la Domeniul Schiabil VOINEASA

NOUL proiect promitățor al lui Gabriel Năstăsescu – primarul Comunei Voineasa, din judeţul Vâlcea, constă în construcția sănii de vară pe Domeniul schiabil.

Întrucât pârtia beneficiază de toate condițiile, noul proiect are aprobare și de la Ministerul Turismului, iar pe partea de agrement, Ministerul îl consideră un proiect eligibil. În august se va începe demararea acestui proiect, iar dacă se vor primi toate aprobările, și bugetul va permite, va începe proiectarea și execuția noului proiect de anvergură, ce se ridică la suma de 2 milioane de euro.

Durata construcției se întinde pe o perioadă de 1 an de zile.

Din dorința de a fructifica activitatea și faima renumitei pârtii, cu cea mai frumoasă priveliște din Romania, edilul Gabriel Năstăsescu a venit cu un proiect numai bun de a aduce turiștii pe pârtie chiar și în plină vară.

În fapt, proiectul presupune construcția unei șine cu foarte multe sinosoide, cu cărucioare în care se așează pasageri, ce dispune de frâne pentru viteza pe care o poate prinde, de 50-60 km/h.

O bună colaborare a instituțiilor statului poate duce la realizarea acestui proiect, care va pune stațiunea Voineasa pe harta turistică a țării, chiar și în plină vară, pentru a oferi tuturor senzații tari, la înălțime, însoțiți de cel mai frumos peisaj.