Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ANUNŢURI COMUNA NICOLAE BĂLCESCU

Având în vedere situațiile prezentate de către operatorii de transport persoane licențiați pe raza comunei Nicolae Balcescu, recomandăm să apelați la serviciile de transport în comun pentru deplasările ce vizează rutele către Municipiul Râmnicu Vâlcea tur și retur.

Pentru a se evita eventuale perturbări de la traseele operatorilor de transport în comun, avem rugămintea să evitați utilizarea taximetriștilor neautorizați.

Recomandăm tuturor cetățenilor care folosesc transportul în comun să se aboneze la operatorii de transport pentru un tarif mult mai bun.

Detalii și prețuri pe site-ul primăriei.

Vă reamintim că începănd cu data de 08.09.2022, operatorul de transport persoane, SC OBADA TRANS SRL, anunță reluarea curselor pe traseul judetean 052 „Rm. Valcea – Milcoiu – Nicolae Balcescu”, după următorul program:

– plecări din Nicolae Bălcescu (Annabella Stoiceni), la orele: 06:30, 12:00 și 15:00;

– plecări din Rm. Vâlcea, la orele: 11:00, 14:15, și 20:00.

Avem rugămintea ca și dumneavoastră cetățenii, să utilizați aceste mijloace de transport în comun, astfel încât operatorul să nu mai motiveze lipsa călătorilor pe acestă rută.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

  • În data de 19 septembrie, la obiectivul de investiții „Impermeabilizare drumuri de interes local in comuna Nicolae Balcescu, judetul Vâlcea”, obiectiv prin care se modernizează străzile Gădinești si Colonelului, pe raza satului Linia Hanului, a început procesul de turnare a îmbrăcăminții asfaltice.

Mulțumim tuturor celor implicați în derularea proiectului!

  • Primar, Landor MOȘTEANU