Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

VIOLATOR din RÂMNICU VÂLCEA după gratii!

Foto: arhiva Vocea Valcii

UPDATE: Violatorul se numeşte Diaconu Constantin Cosmin, de 28 de ani şi era recidivist. Acesta mai avusese o condamnare de 5 ani cu suspendare, fiind acuzat într-un proces cu mai mulţi hackeri, el fiind cel care scotea banii pentru ei. Acum, bărbatul a ajuns din nou după gratii şi va executa şi restul de pedeapsă. 

 

O tânără de 25 de ani din comuna Grădiştea, F. Mihaela, a reclamat la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea faptul că în data de 11 august a.c. a fost violată de băiatul gazdei la care locuia cu chirie în Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii au investigat spusele fetei şi au stabilit că tânăra locuieşte în chirie în municipiu în acelaşi imobil cu persoana bănuită de comiterea faptei, D. Constantin, de 28 de ani, tot din Râmnicu Vâlcea. La începutul săptămânii, tânărul prin exercitarea de violenţe fizice şi ameninţări verbale, a obligat-o pe aceasta, să întreţină raporturi sexuale fără voia ei, de mai multe ori.

În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmând ca în ziua de 12.08.2015 să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. Prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pe numele violatorului a fost emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile.