Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Bătrân reținut după ce a furat mâncare și băutură din locuințe

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Pietrari, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au reținut pentru 24 de ore, un bărbat din comuna Sălătrucel, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 29 martie a.c., polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de o persoană de sex masculin, în vârstă de 65 ani, din localitatea Sălătrucel, județul Vâlcea, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada ianuarie-martie a.c., bărbatul ar fi pătruns în 2 locuințe din localitatea Costești, județul Vâlcea, de unde ar fi sustras mai multe alimente și băuturi alcoolice.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca să fie prezentat magistraților cu propuneri legale.

De asemenea, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, iar cercetările continuă în cadrul unui un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.