Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Bănuit de înșelăciune prin metoda accidentul

Polițiști din cadrul Poliției orașului Bălcești și Postului de poliție Ghioroiu au depistat în comuna Tetoiu, un tânăr de 28 de ani, bănuit de înșelăciune prin metoda accidentul.

În după-amiaza de 19 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Tetoiu, se află o persoană, care se deplasează la volanul unui autoturism și induce în eroare cetățenii din comună, intrând în curțile oamenilor și solicitând diferite sume de bani, pe motiv că îi sunt necesare, deoarece are diverse probleme, promițând că va returna banii ulterior.

Polițiștii au demarat imediat verificările, cel în cauză fiind identificat la locuința unui cetățean din comună. Din investigații a reieșit că bărbatul de 28 de ani ar fi obținut de la acea persoană, până la acel moment, aproximativ 2.000 de lei. În apropierea respectivei locuințe, a fost identificat și autoturismul persoanei bănuite, iar în urma controlului, polițiștii au confiscat 5 cutii de petarde, 11 cutii de minipocnitori și alte articole pirotehnice.

Persoana bănuită a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri, fiind înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.