Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un minor din Vâlcea a furat băuturi alcoolice şi ţigări dintr-o societate comercială

La doar 16 ani, un minor din judeţul Vâlcea este principalul suspect într-un dosar de furt calificat instrumentat de poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Pietrari. Furtul a fost comis în noaptea de 10 spre 11 ianuarie 2016, dintr-o societate comerciale de pe raza comunei Costeşti.

După o anchetă amănunţită, oamenii legii au reuşit să descopere că principalul suspect în acest caz este un minor de 16 ani, I.L., care ar fi furat băuturi alcoolice şi ţigări în valoare de aproximativ 1000 de lei.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea principalei persoane bănuite de comiterea faptei de furt. Este vorba despre I. L., de 16 ani. Prejudiciul a fost recuperat, fiind predat părţii vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” – se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.