Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAGEDIE: BĂRBAT MORT, în urma unui incediu la Băbeni

În data de 18.03 la ora 03.15 pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuință din orașul Băbeni. Ajunși la fața locului pompierii militari au găsit incendiu în interiorul locuinței. Pentru stingerea acestuia au acționat două echipaje de stingere cu apă și spumă. Au ars in interiorul locuinței bunuri electrocasnice, elemente de mobilier, mai multe prelungitoare, o aeroterma . De asemenea, au ars parțial tocăria de la uși și ferestre.
În timpul operațiunii de stingere pompierii și membrii echipajului Smurd au găsit decedat un bărbat în vârstă de 58 de ani. Acesta avea arsuri minore la membrele inferioare și superioare. S-au efectuat manevre de resuscitare însa fara nici un rezultat din păcate, fii d declarat decesul de către medicul de la ambulanță.
Cazul a fost preluat de către organele de anchetă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs decesul. Cercetările preliminare efectuate de pompieri arată că incendiul ar fi izbucnit în urma producerii unui scurtcircuit la instalația unei aeroterme lăsată sub tensiune de proprietar.