Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SCĂPAT DE LA „NEBUNI” a fost OMORÂT PE MIJLOCUL STRĂZII

Bărbatul mort în accidentul rutier din dimineaţa de miercuri, 13 noiembrie, era înregistrat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Drăgăşani, el fiind internat de mai multe ori datorită problemelor psihice grave de care suferea. Constantin Bognea şi-a găsit însă sfârşitul în localitatea Orleşti, el mergând pe mijlocul străzii şi fiind accidentat mortal de un autobuz.  
Reamintim că tragedia a avut loc în această dimineaţă în localitatea Orleşti, pe DN64, la kilometrul 75+500. Nefericitul eveniment a avut loc la primele ore ale dimineţii, mai exact în jurul orei 05.30. Din primele cercetări, poliţiştii rutieri au constatat că bărbatul, Constantin Bognea – 49 de ani, din Prundeni, mergea neregulamentar pe mijlocul străzii. În acest moment, oamenii legii fac cercetări pentru a vedea dacă pietonul era sub influenţa băuturilor alcoolice sau era înregistrat la medicul de familie cu probleme psihice.
Din păcate, şoferul autobuzului înmatriculat în Olt, angajat al firmei SC ELITOUR TRANS SRL, ce mergea din direcţia Drăgăşani către Rm. Vâlcea, nu l-a putut evita şi l-a lovit din plin. Victima a fost transportată la spital, însă ulterior a decedat.