Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Piroman prins de polițiștii vâlceni! A provocat daune de peste 60.000 lei

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și posturilor de poliție Câineni, Perișani, Titești, Racovița și Boișoara au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, un bărbat din comuna Câineni, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 1 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în comuna Câineni a izbucnit un incendiu, la un gater, acesta fiind distrus în proporție de 70%, prejudiciul ridicându-se la 60.000 de lei.

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea ajunși la fața locului au stins incendiul, din primele date reieșind că ar fi fost vorba de o acțiune intenționată.

Polițiștii au demarat imediat cercetările, fiind identificată persoana bănuită, un bărbat de 50 de ani.

Din verificări, polițiștii au stabilit că, la aceeași dată, bărbatul ar fi incendiat locuința unei femei din Câineni, reușindu-se însă în scurt timp localizarea și stingerea incendiului.

La data de 2 ianuarie, bărbatul a fost depistat și reținut pentru 24 de ore, în ziua următoare fiind aprobată de către instanță propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.