Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERCHEZIŢII în VÂLCEA pentru trafic de DROGURI

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea au efectuat duminică, 5 iunie a.c., 4 percheziţii într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru trafic de droguri de risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Vâlcea, pentru documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat, de 29 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc. În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate 240 de grame de fragmente vegetale de culoare verde – oliv ce par a fi cannabis, un telefon mobil şi un cântar de precizie.

Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Vâlcea pentru audieri. Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.