Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: O şoferiţă a intrat în trei maşini parcate, rănind doi copii şi o femeie

UPDATE: Din ultimele informaţii date de agenţii rutieri ai SPR Vâlcea, se pare că vinovat de producerea accidentului este de fapt şoferul unui VW, Dan Gheorghe, care a intrat în depăşirea Fordului, condus de şoferiţa Filoftea Ploaie, ce se pregătea să facă viraj la stânga pentru a intra în târg. În urma impactului, Fordul a fost proiectat în două maşini de pe marginea drumului. Şoferul VW-ului se află în stare de ebrietate, el fiind testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0,44 mg/l în aerul pur expirat.

Minorii accidentaţi sunt nepoţii şoferiţei Fordului, iar aceasta s-a ales şi ea cu răni uşoare. Accidentul a avut loc la Ioneşti, la intersecţia DN 64 cu DJ 677 A.

DSC 0032DSC 0035 

Incident grav în trafic în localitatea Ioneşti, chiar în intersecţia de la târgul de săptămână de la Slăviteşti. O şoferiţă ce venea dinspre Rm. Vâlcea a făcut un viraj la stânga, ea pierzând însă controlul volanului şi intrând în trei maşini parcate pe marginea drumului.

Două dintre maşinile ce staţionau aveau pasageri. Într-una din ele se aflau doi copii pe bancheta din spate, ei fiind imediat preluaţi de o ambulanţă ce trecea întâmplător prin zonă. În altă maşină însă se afla o femeie, Valeria N., care a suferit leziuni, ea urmând a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.
Poliţiştii rutieri au ajuns la faţa locului şi în aceste momente fac cercetări pentru a stabili cauzele în care s-a produs accidentul.

DSC 0039

Vom reveni cu amănunte!