Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

La o zi după ce a fost eliberat din pușcărie, s-a reîntors după gratii

Polițiștii au reținut miercuri, 8 noiembrie, un bărbat din comuna Pietrari, după ce acesta a amenințat cu moartea mai multe persoane din comună. Bărbatul se eliberase cu o zi înainte din penitenciar.
Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au fost sesizați de două persoane din comună, cu privire la faptul că au fost amenințați cu moartea de către un bărbat de 49 de ani din comună, acesta eliberându-se cu o zi înainte din penitenciar.
Din verificări a rezultat că bărbatul a ajuns acasă după eliberare, în ziua de 7 noiembrie. La scurt timp, acesta s-a deplasat la barul din comună și întâlnindu-se cu persoanele vătămate, pe care de altfel le cunoștea, le-ar fi amenințat cu acte de violență și chiar cu moartea. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au înregistrat un dosar penal și în aceiași zi, s-a dispus reținerea persoanei bănuite, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare, bărbatul urmând să fie prezentat judecatorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecatoriei Horezu, cu propunere de arestare preventivă.