Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

HOŢII de BATERII de la TIR-uri au fost prinşi

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat și reținut doi bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă doar cu câteva ore înainte.

În seara zilei de 22 ianuarie a.c., polițiștii au identificat și reținut două persoane, bănuite că ar fi sustras doi acumulatori auto, prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 de lei.

Pe parcursul efectuării unor verificări, în Râmnicu Vâlcea, polițiștii au observat un autoturism staționat, procedându-se la controlarea acestuia. În acel moment, conducătorul auto a fugit, polițiștii reușind să-l identifice pe cel de-al doilea ocupant al mașinii, în persoana unui tânăr de 23 de ani, din județul Argeș. Pe bancheta din spate a autoturismului, au fost identificaţi doi acumulatori auto ulterior stabilindu-se că aceştia au fost sustraşi cu putin timp înainte, de la un tir, parcat în apropiere.

A fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări pentru furt calificat, reușindu-se și depistarea celei de-a doua persoane bănuite, cei doi fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, cu propunerea de arestare preventivă.