Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO VIDEO: Hoţi din apartamente, prinşi în flagrant de poliţiştii din Râmnic

Marţi, 3 septembrie a.c., patru bărbaţi din Maramureş au fost prinşi în flagrant pe raza municipiului Rm. Vâlcea, după ce au furat dintr-un apartament mai multe bunuri, bani şi bonuri de masă. Pentru a intra în locuinţa oamenilor, hoţii au folosit metoda spargerii butucului sau aceea a cheii potrivite.

La scurt timp însă, poliţiştii municipali, cu ajutorul mascaţilor de la SAS, au oprit în trafic maşina cu care cei patru hoţi transportau bunurile furate, prinzându-i în flagrant cu bunurile furate asupra lor. Bogdan N., de 30 de ani, Liviu M., de 31 de ani, Robert S., de 23 de ani şi Zoltan K., de 33 de ani, toţi din mun. Baia Mare, jud. Maramureş, sunt cunoscuţi ca grupare infracţională nestructurată, specializată în comiterea de furturi din locuinţe. „În urma probatoriului, s-a stabilit că aceştia au pătruns în data de 02 septembrie a.c., într-o locuinţă din mun. Rm. Vâlcea, de unde au sustras suma de 600 lei, un aparat foto şi 6 bonuri de masa, valoarea prejudiciului fiind de cca. 800 lei” – se arată într-un comunicat al Poliţiei Vâlcea.

Cei patru infractori au fost reţinuţi, iar miercuri, 3 septembrie 2014, ei au fost duşi în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. „Cu ocazia efectuării controlului autoturismului, în interior, au fost găsite instrumente destinate descuierii butucilor de la yale. De asemenea, au fost găsite aproximativ 3-4 grame de resturi vegetale de culoare verde, ce păreau a fi canabis, fiind ridicate de către poliţiştii din cadrul SCCO Valcea, în vederea expertizării acestora. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor” – se mai arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/WU06PC8Lgi0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]