Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Tineri prinși, în timp ce unul dintre ei conducea, cu droguri asupra lor

La data de 5 decembrie a.c., ora 01.14, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 29 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din municipiu.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, în urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului au fost descoperite fragmente vegetale de culoare verde-olive, ambalate în folie de aluminiu, despre care există bănuiala că acestea fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere.

De asemenea, s-a procedat și la controlul corporal al unui alt tânăr de 29 de ani, pasager în autoturism, asupra acestuia fiind găsite 2 pliculețe ce conțineau o substanță solidă de culoare albă, un pliculeț cu substanță vegetală de culoare verde-olive și o țigaretă tip „joint”, despre care există bănuiala că acestea fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere.

Întreaga cantitate a fost ridicată și predată polițiștilor din cadul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și deținerea fără drept de droguri în vederea consumului propriu.