Acasă Fapt Divers FOTO: Bătrână salvată în ultimul moment de pompierii vâlceni dintr-un apartament în...

FOTO: Bătrână salvată în ultimul moment de pompierii vâlceni dintr-un apartament în flăcări din Rm. Vâlcea

Astăzi, în jurul orei 11:50, printr-un apel la 112 au fost anunțate emisii de fum dintr-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada General Magheru, din Rm. Vâlcea. Pompierii militari au intervin cu o autospecială de stingere a incendiilor, descarcerarea, ambulanță SMURD și autoplatformă de lucru la înălțime.

Deși nu au fost anunțate victime, echipajele au găsit una, care a fost evacuată imediat și i s-a acordat îngrijiri medicale. În interiorul apartamentului ardea un element de mobilier.

Victima, o femeie în vârstă de 94 de ani, a fost găsită inconștiență, prezintând semne vitale, fără arsuri. Aceasta a fost predată la UPU în stare de constiență. În timpul deplasării spre spital, echipajul SMURD a administrat oxigen victimei, iar aceasta și-a revenit. A rămas la spital pentru investigații suplimentare.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este efectul termic al dispozitivelor electrice lăsate sub tensiune (aparat masaj) față de materialele textile din apropiere.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.