Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Accident rutier spectaculos cu patru victime la Obârşia Lotrului


S-a întâmplat la circa un kilometru de intersecţia cu drumul naţional 67 C, ce duce către Petroşani, pe raza localităţii Voineasa, în zona Obârşia Lotrului. Accidentul rutier, petrecut joi, 21 august a.c., ora 14.30, a fost unul spectaculos, dar în acelaşi timp grav. Incidentul s-a produs într-o zonă în care doar o singură bandă de mers este circulabilă, cealaltă fiind acoperită în totalitate de pământul şi arborii aduşi de viiturile de acum câteva săptămâni. De atunci, nimeni nu s-a sinchisit să degajeze partea carosabilă, iar acest lucru a fost unul dintre principalele cauze ale producerii accidentului rutier.

Potrivit poliţiştilor, şoferul implicat în accident, Alexandru P., conducea o Dacie Break pe DN 7 A în momentul în care, în zona în care o parte a carosabilului este acoperită de pământul adus de viituri, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se de câte ori în afara părţii carosabile.

Şoferul a mărturisit însă că a pierdut controlul volanului şi din cauza faptului că o altă maşină i-a tăiat calea, însă nu s-a putut proba acest lucru deocamdată. Cert este că, din impact au rezultat trei victime: Ion V. – 62 de ani, din Pietrari – diagnosticat cu politraumatism, Ion P. – diagnosticat cu TCC deschis, traumatism scapulo-humeron stâng, plăgi excoriate umăr stâng, Constantin Ţ. – 56 de ani – diagnosticat cu politraumatism, dar şi şoferul Alexandru P., despre care nu se ştie în ce stare e, fiind dus, aşa cum am spus, de un alt şofer la spital. În maşină se mai aflau încă un bărbat, Daniel P., însă acesta nu a fost rănit.

Victimele găsite la faţa locului au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Orăşenesc Novaci şi Spitalul Municipiului Petroşani.