Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FEMEIE reţinută pentru FURT CALIFICAT. A intrat într-o locuinţă şi a furat bani şi aur

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și Poliției orașului Horezu sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale au depistat și reținut o femeie de 36 de ani, bănuită de furt calificat.
Luni, 26 martie a.c., polițiștii au depistat, în doar câteva ore de la comiterea faptei, o persoană bănuită că ar fi intrat cu forța într-o locuință din Râmnicu Vâlcea și ar fi sustras bani și aur. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Femeia a intrat în locuinţă în cursul dimineții şi a sustras 1.500 de lei, 150 de euro și 3 grame de aur.

Investigațiile au fost demarate imediat, iar femeia a fost depistată pe raza orașului Horezu, pe Drumul Național 67, la volanul unei mașini, fiind însoțită de alte 4 femei, cu vârste cuprinse între 26 și 42 de ani, care, de asemenea ar fi participat la furt.

Banii au fost recuperați și predați persoanei vătămate. Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, femeia de 36 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.