Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dragoste cu năbădăi! Vâlcean arestat pentru că și-a tâlhărit fosta iubită

Un bărbat de 32 de ani, din Vâlcea, a fost reținut după ce și-a agresat fosta concubină, iar apoi i-a furat banii și o bijuterie.

„În ziua de 20.06.2022, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Brezoi, județul Vâlcea.

Din cercetări, s-a stabilit că în dimineața zilei de 20 iunie a.c., în timp ce se aflau pe raza localității Câmpulung, bărbatul ar fi deposedat-o, prin acte de violență, pe fosta concubină, de suma de 11.000 de lei și un lănțișor din aur, ulterior deplasându-se spre județul Vâlcea.

Bărbatul a fost identificat și bunurile sustrase au fost recuperate parțial.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” transmite IPJ Argeș.