Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cinci bărbaţi, bănuiţi de braconaj cinegetic şi uz de armă letală

Polițiștii din cadrul Biroului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat cinci persoane bănuite de uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

Miercuri, 8 august a.c., polițiștii au identificat cinci bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 41 de ani, bănuiți că ar fi împușcat fără drept un mistreț, într-o pădure din Râmnicu Vâlcea.

În fapt, la data de 27 iulie a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în livada unui localnic, au fost găsite resturile unui porc mistreț. La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de reprezențați ai Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Vâlcea și ai Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor, identificând cadavrul animalului, care a fost ridicat pentru examinare.

A fost înregistrat un doar penal, iar în urma investigațiilor efectuate în cadrul acestuia, persoanele bănuite au fost depistate. Cercetările continuă, urmând să fie dispuse măsurile legale.