Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional de la ACCIDENTUL din Tomșani: IMPACT ZDROBITOR, șoferii nu au avut nicio șansă

Tragedie pe DN 67 în localitatea Tomșani. Doi șoferi și-au pierdut viața în urma unui grav accident de circulație care a avut loc duminică, 22 martie 2020. În zonă traficul a fost blocat total după ce unul dintre șoferi Emil Daniel Bisericaru din Copăceni a intrat frontal cu autoturismul în altul condus regulamentar de ion Ciucă din Vaideeni.
La fața locului, pompierii militari ai ISU Vâlcea au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD. Cei doi șoferi au fost găsiți de pompieri în stare foarte gravă: o persoană era încarcerată și inconștiență, iar a doua victimă se afla în afara autoturismului, fără semne vitale.

Firma Covamar și-a întrerupt activitatea

”In urma tragicului eveniment si pierderea unei persoane dragi, coleg si prieten CIUCA ION, in semn de solidaritate, am considerat sa fim alaturi de familia indurerata si va imformam ca in perioada 23-25 martie 2020 activitatea firmei SC COVAMAR SRL va fi intrerupta.
Dormi în pace suflet bun! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei şi putere să treacă peste această grea încercare!”, este mesajul de condoleanțe postat de firma Covamar, acolo unde lucra unul dintre șoferii decedați.