Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Adolescent de 15 ani, accident spectaculos la Brezoi cu o maşină furată

Un adolescent de 15 ani, profitând de faptul că proprietarul unei maşini a lăsat cheia în contact, s-a urcat în maşină şi a plecat la plimbare spre judeţul Vâlcea. Călătoria lui a ajuns până la Brezoi, unde s-a „oprit” într-un parapete de beton.

Adolescentul este din Mediaș, iar mașina, un Citroen C1 roșu, a fost furată în noaptea de 25-26 octombrie dintr-o parcare din Sibiu, conform turnulsfatului.ro.

“În fapt, polițiștii de la investigații criminale au stabilit faptul că în noaptea de 25/26.10.2016, folosindu-se de cheia originală lăsată de partea vătămată în interior, bănuitul (în vârstă de 15 ani, domiciliat în municipiul Mediaș) ar fi sustras dintr-o parcare situată în municipiul Sibiu un autoturism pe care ulterior, l-ar fi condus până în localitatea Brezoi, județul Vâlcea, unde l-ar fi abandonat după ce l-ar fi avariat în urma coliziunii cu un parapet de beton”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Băiatul este bănuit acum de săvârșirea mai multor infracțiuni, respectiv furt de auto în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. A fost reținut pentru 24 de ore, de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.