Acasă Fapt Divers ACUZAŢII de tentativă de VIOL pe numele lui UDREA

ACUZAŢII de tentativă de VIOL pe numele lui UDREA

www.ziuaconstanta,ro

www.ziuaconstanta,roO plângere de tentativă de viol a fost înregistrată la Postul de Poliţie Mihăeşti, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, în data de 20 mai 2015, atunci când o femeie din localitatea Mihăeşti a căzut victima unui violator cunoscut din zonă.
Nefericitul incident a avut loc în amiaza mare, în jurul orei 15.30, când femeia de 35 de ani, care se deplasa pe o bicicletă, a fost acostată de Cosmin Ion Udrea – 30 de ani. Bărbatul a dat-o jos de pe bicicletă, a bruscat-o şi a aruncat-o în tufişurile de pe marginea drumului, încercând să-i rupă hainele şi să întreţină relaţii sexuale cu ea, împotriva voinţei femeii. Victima a urlat, a strigat după ajutor şi s-a zbătut, în speranţa că va scăpa din mâinile violatorului. Şi, din fericire, a şi reuşit, după ce l-a lovit puternic pe Udrea, ea a fugit pe drum şi a contactat-o prin telefon pe vara ei, care locuia la o distanţă de aproximativ 800 de metri de locul faptei. Imediat şi-au făcut apariţia vara victimei şi soţul acesteia, care au sunat la 112 şi au anunţat Poliţia, încercând să-l urmărească pe violator, care a luat-o la fugă pe câmp.
Ulterior, poliţiştii Postului de Poliţie Mihăeşti au reuşit să-l identifice pe Udrea, pe care l-au găsit la domiciliul său, de unde l-au şi ridicat. „Acuzatul este cunoscut în zonă ca fiind un recidivist ce a stat mai mult timp prin penitenciare. A făcut închisoare pentru viol şi tâlhărie, el ieşind din spatele gratiilor în luna octombrie a anului 2014, mai având şi un rest de pedeapsă de executat. Cazul din data de 20 mai 2015 este anchetat de Secţia de Poliţia Nr. 1 şi Postul de Poliţie Mihăeşti, iar cercetarea la faţa locului a fost făcută de criminaliştii IPJ Vâlcea” – ne-a declarat comisarul – şef Ovidiu Manea, şeful Secţiei de Poliţie Nr. 1.

Udrea, arestat pentru 30 de zile

Violatorul Cosmin Ion Udrea a fost iniţial reţinut 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, iar ulterior poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea l-au dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. În data de 21 mai a.c., infractorul a fost trimis după gratii pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de viol. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea. Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, de la 21 mai 2015, până la 19 iunie 2015, inclusiv, a inculpatului Udrea Cosmin Ion, acuzat de tentativă la infracţiunea de viol, prev.de art.32 alin.1 cod penal, rap. la art. 218 alin.1 cod penal, cu aplicarea art.41 alin.1 cod penal. În baza art.230 Cod procedură penală emite mandatul de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge cererea de luare a uneia dintre măsurile preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei” – se arată în minuta instanţei Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.