Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT provocat de un ŞOFER BEAT. A intrat cu maşina în stâlp

Polițiștii Postului de poliție Mihăești i-au întocmit dosar penal unui bărbat după ce acesta a fost implicat într-un eveniment rutier, fiind sub influența alcoolului.

În după-amiaza zilei de 27 decembrie a.c., polițiștii au depistat pe raza comunei Mihăești, un șofer sub influența alcoolului, acesta fiind implicat într-un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale. În fapt, o femeie din Mihăești a sesizat faptul că, în localitate a avut loc un accident rutier în urma căruia un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp electric. La fața locului, polițiștii au constatat că autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, în timp ce se deplasa pe drumul public, ar fi lovit un stâlp de electricitate, din beton, acesta fiind rupt de la bază. Din verificări a reieșit că bărbatul a pierdut controlul autovehicului, intrând în stâlp.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.