Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT MORTAL la NICOLAE BĂLCESCU! Victima este un bătrân de 75 de ani!

Un bătrân de 75 de ani a murit în urma unui accident rutier ce s-a produs în localitatea Nicolae Bălcescu, din judeţul Vâlcea. Totul s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 12 decembrie 2015, în jurul orei 17.40, când biciclistul Dumitru P. a fost acroşat de un autoturism, condus de Dragoş D. – 26 de ani.

Conform poliţiştilor rutieri, accidentul a avut loc pe DJ 678 A, atât biciclistul, cât şi autoturismul circulând din direcţia Galicea spre Nicolae Bălcescu. Şoferul autoturismului susţine că pur şi simplu nu l-a văzut pe biciclist, acroşându-l cu partea dreaptă a maşinii şi aruncându-l pe carosabil. Impactul a fost puternic, biciclistul de 75 de ani decedând la scurt timp.

„Conducătorul bicicletei nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, iar în urma examinării bicicletei, s-a constatat că aceasta nu avea semnalizare corespunzătoare, la faţa locului nefiind identificat vreun element reflectorizant.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă” – se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.