Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: missouriinjuryattorneysblog.com

ACCIDENT la PĂUŞEŞTI MĂGLAŞI! S-au izbit violent cu ATV-ul de un gard de beton!

Foto: missouriinjuryattorneysblog.comDouă persoane au fost rănite într-un grav accident de circulaţie ce a avut loc pe raza localităţii Păuşeşti Măglaşi, judeţul Vâlcea. Incidentul rutier s-a petrecut joi seara, 10 martie 2016, în jurul orei 23.30, iar conform poliţiştilor vâlceni vinovat de producerea accidentului este Ion L. – 20 de ani, care conducea un ATV fără număr de înmatriculare pe DN 654, iar, la km. 1+800m, el a pierdut controlul ghidonului, izbindu-se violent de un gard de beton.

Aşa cum spuneam, impactul a fost puternic, conducătorul ATV-ul şi pasagerul din spatele său, Florin P. – 18 ani, fiind grav răniţi şi fiind transportaţi Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea.

Medicii de la UPU au constatat că Ion L. a suferit un TCC acut minor, plaga parieto-occipitală dreapta, traumatism umăr drept, traumatism hemitorace drept şi excoriaţii multiple, în timp ce prietenul său, Florin P., a suferit o fractură antebraţ mână dreapta, TCC acut, contuzie umăr drept, traumatism hemitorace drept, contuzie genunchi drept şi excoriaţii.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparat etilotest, rezultatul fiind 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au efectuate verificări în bazele de date, stabilindu-se faptul că tânărul de 20 de ani nu posedă permis de conducere.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.