Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DRĂGĂŞANI: Un bărbat a ajuns după gratii pentru că a încălcat iar legea în perioada condamnării cu suspendare

Un bărbat va executa pedeapsa cu închisoarea la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru că a comis o altă infracţiune pe perioada condamnării cu suspendare.

În data de 8 septembrie a.c., Magistraţii Judecătoriei Drăgăşani au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe A. Viorel, de 48 de ani, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi 5 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, fiind sub condamnare cu suspendare, în luna noiembrie 2014 a fost oprit de către poliţişti pentru un control de rutină, acesta neprezentând niciun document. Pentru identificarea acestuia şi testarea cu aparatul etilotest, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat. Urmând a fi condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, bărbatul a refuzat,motiv pentru care s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuz de recoltare mostre biologice. Astfel, a fost revocată condamnarea cu suspendare, cele două pedepse au fost contopite, bărbatul având de executat 2 ani şi 5 luni de închisoare.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza localităţii. Bărbatul de 48 de ani a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.