Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

ACCIDENT cu patru VICTIME la SUTEŞTI

foto arhiva Vocea ValciiUn accident rutier grav a avut loc în localitatea Suteşti, din judeţului Vâlcea, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital cu răni serioase. Vinovat de producerea accidentului de circulaţie se face un şofer de 39 de ani, din judeţul Olt, care nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar.

În data de 16 septembrie 2015, în jurul orei 17.10, Stelian I. conducea pe strada Sfântu Ioan Botezatoru, din comuna Suteşti, iar la intersecţia cu DN 67 B el a provocat accidentul rutier. Impactul a fost unul destul de puternic, pentru că patru persoane, printre care şi şoferul vinovat, au ajuns la spital cu răni grave.

Aşadar, Stelian I. a suferit un traumatism toracic şi o fractură de claviculă stânga, Constantin T., de 39 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost diagnosticat cu traumatism coloană lombară, escoriaţii braţ drept şi escoriaţii genunchi drept, Ion S. – 47 de ani, din comuna Suteşti, pasager, a suferit un traumatism cranian, un traumatism coloană cervicală şi un traumatism lombar, iar Cornelia S., de 68 de ani, din comuna Creţeni, a fost diagnosticată de medici cu fractură deschisă gambă stânga şi politraumatism prin accident.