Acasă Eveniment Yahoo Livetext scoate de pe piaţă Yahoo! Messenger

Yahoo Livetext scoate de pe piaţă Yahoo! Messenger

La începutul lunii iulie a acestui an, Yahoo a lansat aplicația de mesagerie Livetext în Hong Kong și Taiwan și abia pe 29 iulie a lansat aplicația cu descărcare gratuită pentru Statele Unite ale Americii, Canada, Germania Franța și Marea Britanie.

Yahoo Livetext este încercarea companiei Yahoo de a scoate pe piață un produs care să înlocuiască Yahoo! Messenger. În Yahoo Livetext se pune accent pe transmiterea în timp real a videoclipurilor însoțite de text.

Yahoo Livetext nu are sunet, așa încât poate fi folosită în orice situație, fără a îi deranja pe cei din jur.

Un aspect important de menționat este că atunci când conversația video ia sfârșit, aceasta este ștearsă din istoricul aplicației.

„Conectarea cu prietenii ar trebui să fie spontană, accesibilă și memorabilă, dar și trecătoare, la fel ca o conversație din viața reală. Yahoo Livetext este un nou mod de a comunica, ce îmbină rapiditatea, simplitatea și ușurința de a transmite un mesaj text cu expresivitatea reacțiilor transmise prin captura video, fără audio. Vedem posibilitatea de a trimite un videoclip în timp real ca pe o modalitate de a face conversațiile cât mai autentice, iar posibilitatea de a scrie text o vedem ca pe o modalitate de lega o conversație rapid și nonintruziv. Yahoo Livetext îți permite să adaugi cuvinte reacțiilor pe care le ai în timp real pe durata unei conversații”, descriu cei de la Yahoo aplicaţia.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.