Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Week-end cu vibraţii pozitive pe Transalpina Ski Resort

În week-end-ul 8-9 februarie 2014, la SKI RESORT TRANSALPINA – Vidra, va avea loc un eveniment inedit, plin de vibraţii pozitive şi premii surpriză. Administraţia pârtiei a pregătit un concurs de slalom uriaş, intitulat Cupa Allianz-Ţiriac – Auto Schunn, iar echipa Kaya Foundation din Bucureşti a pregătit, ceea ce se doreşte a fi prima ediţie din Transalpina Dub Avalanche, un party în aer liber cu muzică dub şi reggae.

Transalpina Dub Avalanche este un nou concept de eveniment al celor de la Kaya Foundation, prin care se doreşte să se facă cunoscută zona turistică Vidra, Voineasa. Tot pe platoul staţiunii Vidra au organizat în toamna 2013 festivalul „One Love Gathering”.

Vibraţiile pozitive se vor simţi pe întreaga pârtie cu ajutorul sistemului de sunet construit manual şi botezat Kogaion Sound System.

Alături de Kaya şi sistemul Kogaion vor veni din Cluj, Chu The Ju şi Eujah de la Genmaica/Sucleeu, din Timişoara, Vru Dubz, SE şi Sagaman de la High Culture Sound System, din Iaşi, K.A.Z.E., iar din Bucureşti vor fi prezenţi Zekarjah, Deeproots, Rastahfairy, General Escu şi Lazio.

Pentru ca atmosfera să fie completă, în acelaşi week-end are loc şi prima ediţie a Cupei AllianzŢiriac – AutoSchunn, un concurs de slalom uriaş într-o singură manşă, cu medalii, cupe, diplome şi multe premii surpriză. Înscrierea este gratuită, iar participanţii la concurs vor avea reduceri la transportul pe cablu.

Pentru ca niciun vizitator să nu se plictisească, la baza pârtiei va avea loc şi Ediţia a-2-a a concursului „Frumosul Lotrului”, un concurs interactiv, care va antrena şi mai tare atmosfera.

Cu o privelişte unică în România, Transalpina Ski Resort va invita să-i cunoaşteţi traseele, acestea întinzându-se pe o lungime de 8 km, cu pârtii de dificultăţi diferite, în cel mai spectaculos week-end din 2014!

Detalii legate de Transalpina Dub Avalanche, cât şi despre Cupa AllianzŢiriac – Auto Schunn se pot găsi pe: www.trans-alpina.ro sau http://dubavalanche.blogspot.ro/.