Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

VEZI ce au găsit poliţiştii acasă la medicul PLOSCARU!

foto Vocea ValciiMedicul chirurg Constantin Ploscaru, cel care luna trecută l-a tăiat la gât cu bisturiul pe un coleg de-al său chiar în sala de operaţii, a primit o vizită inopinată din partea poliţiştilor de la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Luni, 1 februarie 2016, între orele 12.00 – 13.00, oamenii legii au dorit să vadă dacă doctorul suspendat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea respectă obligaţiile impuse de instanţă pe durata arestului la domiciliu. Printre obligaţiile lui Ploscaru se numără: obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte,respectiv cel situat în Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian nr.132, jud. Vâlcea, fără permisiunea judecătorului de drepturi şi libertăţi care a dispus măsura; să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu persoana vătămată sau membrii de familie ai acesteia, cu martorii ori experţii.

În cazul în care medicul Constantin Ploscaru încalcă vreuna dintre aceste obligaţii, arestul la domiciliu va fi revocat şi va fi înlocuit de măsura arestării preventive. Numai că, din informaţiile pe care le avem, poliţiştii nu au descoperit nimic în neregulă acasă la Ploscaru, el aşteptând liniştit noul termen de pe data de 14 februarie 2016, când va afla dacă măsura arestului la domiciliu îi va fi revocată sau prelungită.