Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SE DESCHIDE PATINOARUL din River Plaza Mall

Vineri seară, pe 28 noiembrie 2014, la ora 17.00 River Plaza Mall va aduce vâlcenilor magia sărbătorilor de iarna, cu noi decoraţiuni spectaculoase si lumini.
În fiecare an River Plaza Mall se transformă într-un tărâm de poveste, aprinderea luminilor de Crăciun fiind un eveniment special din calendarul centrului comercial.
Vizitatorii centrului comercial se vor bucura pe parcursul întregii luni Decembrie de evenimente deosebite de la care nu vor lipsi Moș Crăciun, ajutoarele sale, dar si alte personaje de poveste foarte îndrăgite de cei mici.
De asemenea, tot începând de vineri la ora 19.00, patinoarul Tao Ice Land da drumul la distracție. Vâlcenii se vor putea delecta la înălțime patinoarul Tao Ice Land, situat pe terasa River Plaza Mall, la etajul 4.
„In fiecare an ne bucura faptul ca putem sa oferim publicului vâlcean un decor de basm, evenimente deosebite pentru copii si cea mai buna oferta de divertisment si de petrecere a timpului liber din regiune.”, a declarat Marius Mateescu, manager River Plaza Mall.