Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

Sărdărescu: „Nu candidez la Primăria Horezu! Este o aberaţie! Singura candidatură a mea va fi pentru şefia IPJ Vâlcea!”

foto Vocea ValciiVestea că, de săptămâna viitoare, chestorul Ion Stoica se va întoarce la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea a surprins un întreg judeţ. Când se credea că Stoica se va retrage la pensie în glorie din scaunul de secretar general al MAI, iată că lucrurile ia o altă întorsătură.

Ca atare, comisarul – şef Nicolae Sărdărescu este nevoit să elibereze biroul de la Poliţia Vâlcea şi să se întoarcă şef la Secţia de Poliţie Horezu. Cât despre zvonurile conform cărora el intenţionează să părăsească poliţia şi să candideze pentru Primăria Horezu, la alegerile din vara anului 2016, Nicolae Sărdărescu a ţinut să le infirme, susţinând că doar postul de inspector – şef al IPJ Vâlcea îl interesează în viitorul apropiat.

„Da, domnul chestor Stoica se va întoarce la Poliţia Vâlcea, iar eu mă întorc la Horezu. Când se va scoate postul la concurs, în mod cert îmi voi depune candidatura. Nu candidez la Primăria Horezu! Este o aberaţie! Am văzut şi în presă şi m-au întrebat foarte mulţi despre acest lucru. Însă vreau să lămuresc lucrurile şi vă spun sincer că singura candidatură a mea va fi pentru şefia IPJ Vâlcea, când postul se va scoate la concurs!” – ne-a declarat comisarul-şef Nicolae Sărdărescu.