Acasă Eveniment Primarul Melente acuză: „Victor Stănculescu, te-am pus avocat să îmi reprezinţi comuna...

Primarul Melente acuză: „Victor Stănculescu, te-am pus avocat să îmi reprezinţi comuna şi nu te-ai prezentat la proces!”

Primarii din Vâlcea care au profitat de ordonanţa de urgenţă privind migraţia aleşilor locali, plecând de la PNL şi depunându-şi adeziune la PSD au avut de rezolvat un conflict cu vechii lor colegi liberali, conflict pe care şi l-au rezolvat în faţa unui public numeros, chiar în şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea, din data de 30 octombrie a.c.

Primarul din comuna Drăgoeşti, Bebe Melente, a luat cuvântul, spunându-şi necazul şi reproşându-le liberalilor că nu l-au ajutat cu nimic de când a fost ales primar, iar acum s-au gândit să îl „taie” de la fondurile pentru modernizarea drumurilor. Nervos fiind, edilul Melente i-a reamintit consilierului judeţean PNL, avocatul Victor Stănculescu că l-a angajat la un proces al Primăriei Drăgoeşti, pe care l-a pierdut prin neprezentare, dar onorariul a ştiut să şi-l ridice.

„Domnul Victor Stănculescu spune: «Trădarea se plăteşte!». Tu cu ce plăteşti domnule Victor Stănculescu trădarea că te-am pus avocat să îmi reprezinţi comuna şi nu te-ai prezentat la proces. Mulţumesc frumos! Dacă eu mint acum să mi se deschidă dosar şi să mă acuze toată lumea dacă eu nu am spus adevărul” – a spus primarul Melente.
Vedeţi în video mai jos întreg discursul primarului din comuna Drăgoeşti, Bebe Melente.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.