Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Poliţiştii de la Serviciul Economic, buni şi la fotbal…

În ultimele zile, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea a organizat mai multe competiţii sportive interne, aşa cum o face an de an de Ziua Poliţiei Române. Cel mai râvnit trofeu este de fiecare dată cel de la competiţia de fotbal, acolo unde poliţiştii din cadrul structurilor operative se luptă pentru locul I.

Anul acesta, finala Cupei de Fotbal s-a jucat între Serviciul de Combatere a Criminalităţii Economice şi Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, o finală extrem de disputată. Locul I a fost ocupat de Municipiu, iar pe poziţia a doua s-a clasat Serviciul Economic. Ajungând în finală, polițiștii economici au demonstrat astfel că sunt buni şi la fotbal, nu numai profesional. 

„A fost o dispută frumoasă şi vreau să îi felicit pe colegii mei pentru efortul depus şi pentru obţinerea locului II. De asemenea, vreau să îi felicit pe colegii noştri de la Municipiu, care au câştigat cupa” – ne-a spus comisarul Cristi Neghină, din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice.

Câştigătorii competiţiilor sportive organizate de IPJ Vâlcea vor fi premiaţi la festivitatea organizată vineri, 25 martie 2015, la sala Consiliului Judeţean Vâlcea.