Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Viol în grup la Tetoiu

O femeie de 36 de ani din Tetoiu a fost violată de doi tineri care au intrat cu forţa în locuinţa ei. Nefericitul eveniment a avut loc în noaptea de 14 spre 15 aprilie a.c., atunci când Sorin I. – 20 de ani, şi Cătălin I. – 23 de ani, au forţat-o pe Maria I. să întreţină relaţii sexuale cu ei.

Din câte se pare, noaptea trecută, femeia, care conform anchetatorilor prezintă un uşor retard, era singură acasă, soţul său fiind plecat. Cei doi tineri, care sunt şi rude, au profitat de acest lucru şi au intrat peste ea în casă, obligând-o să aibă raporturi sexuale cu ei.

În dimineaţa zilei de 15 aprilie, femeia a decis să meargă la Poliţia din Tetoiu, învinuindu-i pe cei doi tineri de viol. „În cauză a fost întocmit dosar penal şi dispusă începerea urmăririi penale pentru infracţiunea de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 218, alin. 3, lit. f, din Codul Penal, urmând a se efectua o expertiză medico-legală pentru stabilirea existenţei actului sexual” – se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

În momentul în care Medicina Legală va confirma fapta de viol, cei doi tineri riscă să fie băgaţi după gratii.