Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Gala Economiei Vâlcene 2017: Topul firmelor a fost reprogramată

Iniţial programată să aibă loc în data de 17 noiembrie a.c., la Centrul de Convenţii şi Expoziţii Nord-Oltenia din Călimăneşti, Gala Economiei Vâlcene a fost anulată în ultimul moment. Motivul anulării a fost neglijenţa administratorilor de la Centrul de Convenţii şi Expoziţii de a asigura condiţiile de temperatură.

Dar iată că, printr-un comunicat de presă, organizatorul Galei Economiei Vâlcene, Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea, ne anunţă că acest eveniment special a fost reprogramat pentru data de 29 noiembrie, ora 18:00, la restaurantul Paradis Royal din Râmnicu Vâlcea.

„Încă de la început, ne exprimăm regretul că, după o muncă de organizare şi de pregătire de mai bine de două luni, echipa Camerei de Comerţ a fost nevoită să renunţe în ultima clipă (incident fără precedent în istoria de 24 de ani a manifestării) la ideea de a pune în valoare Centrul Expoziţional Nord Oltenia de la Călimanesti prin organizarea acolo a acestui eveniment, din cauza neglijenţei administratorilor de a asigura în final condiţiile potrivite de temperatură!

Gala economiei vâlcene (Topul firmelor vâlcene) este cel mai important eveniment al companiilor care activează în judeţul nostru. Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea organizează în fiecare an această întâlnire, a celor mai importante firme, cu rezultate excepţionale în anul anterior. Am invitat la Gala Economiei Vâlcene din acest an şi companiile care şi-au început activitatea în anul 1992, pe care le aniversăm, iată, la vârsta de 25 de ani! Performanţele economice recente şi rezistenţa în timp sunt cele două valori evidenţiate de Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea la acest eveniment.

Gala economiei vâlcene este unicul prilej în care, comunicarea între companiile vâlcene cele mai performante şi autorităţi poate avea loc în cel mai autentic şi profesionalizat mediu de afaceri” a precizat Valentin Cismaru, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea.