Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Și a fost #letsMEAT@the Festival. Și a fost sărbătoare

Si a fost despre 3 zile de petrecere pentru tot ceea ce si toti cei care inseamna FAMILIA DIANA.

A fost despre mai bine de 1300 de oameni frumosi care pun in fiecare zi suflet si pasiune in tot ceea ce fac pentru ca DIANA Abator si Fabrica de Mezeluri si reteaua de retail Magazine DIANA sa fie astazi branduri recunoscute si apreciate in toata tara.

A fost despre o echipa devenita in timp o mare familie, o echipa mandra ca de 30 de ani reuseste sa produca si sa creasca continuu in Romania.

A fost despre 3 femei puternice si despre o noua generatie care duce mai departe mostenirea fondatorului DIANA, Mitica Craciunescu, urmand aceeasi filosofie – cu si pentru oameni, familie si comunitate.

A fost despre muzica buna, cu Taxi, Antract, Mash Up Band, Zdob si Zdub, Lupii lui Calancea, Fara Zahar, Bosquito si White Mahala, care au ridicat in picioare mii de oameni la Summer Camp Brezoi.

A fost despre mancare buna, despre metri de gratare care au sfarait 3 zile ca sa rasfete gustul de bun cu produsele traditionale pentru gratar DIANA, reinventate cu arome si texturi de sarbatoare de chef Alex Rada si chef Stefan Borleanu.

A fost despre parteneri, clienti si echipa, despre toti cei al caror suport si incredere se simt din plin in fiecare zi din calatoria grupului DIANA, despre toti cei carora vrem sa le multumim pentru ca au fost si sunt alaturi de noi.