Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Emilian Frâncu, la primărie sau la puşcărie?

Miercuri, 26 martie a.c., primarul Emilian Frâncu află dacă îşi continuă mandatul la Primărie sau se duce la puşcărie. Pentru această zi este programat verdictul în dosarul de corupţie în care este implicat Frâncu. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti, Ciprian Alexandru Ghiţă, preşedinte al completului şi Raluca Alina Virginia Suciu, judecător, îşi vor face cunoscută decizia aşteptată, deopotrivă, atât de apropiaţii, cât şi de duşmanii primarului Frâncu. Un flagrant făcut pe jumătate la postul de televiziune Vâlcea 1, discuţii ambientale între Frâncu şi un arhitect bucureştean la hotelul IBIS, mită de 20.000 de euro, acestea sunt „ingredientele” dosarului întocmit de procurorii DNA împotriva lui Frâncu.
În primă instanţă, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe primarului din Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, la 4 ani de închisoare cu suspendare şi, după o perioadă de arest preventiv de 5 luni, Frâncu s-a întors în fruntea Primărie Râmnicului.
Acum, toată suflarea râmniceană aşteaptă cu înfrigurare verdictul în dosarul „MITĂ LA PRIMĂRIE”, ştiut fiind faptul că o nouă condamnare ne aduce iar în situaţia de a rămâne fără conducere la Primăria Râmnicului. Reamintim faptul că Emilian Frâncu este al doilea primar al Râmnicului, condamnat pentru fapte de corupţie.
Urmăriţi-ne pe www.voceavalcii.ro pentru a afla verdictul Curţii de Apel în cazul primarului Emilian Frâncu.