Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

Concert caritabil pentru o fată bolnavă, organizat de tinerii de la LEO Cozia Râmnicu Vâlcea

foto: FacebookGest extraordinar al tinerilor de la Clubul LEO Cozia Râmnicu Vâlcea, care au sărit în ajutorul unei fete, Roxana Cotar, care suferă de o forma grava de scolioză toraco – lombară şi are nevoie de o operaţie în valoare de 22.000 euro.

Astfel, tinerii au organizat un concert caritabil, ce va avea loc în data de 8 decembrie 2015, la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, în speranţa că oamenii cu suflet mare din judeţul nostru vor sări în ajutorul Roxanei şi o vor ajuta să strângă banii necesari pentru operaţie.

„Cum Crăciunul se apropie, cu toţii suntem cuprinşi de farmecul sărbătorilor de iarnă. Totuşi, Crăciunul nu este magic pentru Roxana Cotar, care suferă de o forma grava de scolioză toraco – lombară. Ea are nevoie de o operaţie în valoare de 22.000 euro pentru a putea avea o viaţă normală.

Împreună, o putem ajuta!

Vă invităm pe data de 8 Decembrie 2015, la ora 18.30, în sala Filarmonicii „Ion Dumitrescu” la concertul caritabil de Crăciun organizat de LEO Cozia Rm Vâlcea pentru Roxana. Intrarea va fi liberă, iar orice donaţie va fi binevenită!

Parteneri: Crucea Roşie Râmnicu Vâlcea, Filarmonica „Ion Dumitrescu” Rm. Vâlcea

Invitați speciali: Corul academic “Euphonia”-Rm Vâlcea Dirijor Aurel Poenaru și John-Craiova (semifinalist de la Românii au Talent) Interpreți: Bănescu Sabin-pian, Deaconeasa Sofia-pian, Ana Dana Iuliana-vioară, Iordan Cristina-nai, Stancu Amalia-canto, Ungureanu Ionuț- canto, Poenaru Tudor- clarinet

Vino să îi fim alături Roxanei și să ne bucurăm împreună de atmosfera magică a concertului!” – au anunţat tinerii de la Clubul LEO Cozia Râmnicu Vâlcea.