Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Andrei Gheorghe a murit!

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Poliția a deschis dosar pentru moarte suspectă. Decesul lui Andrei Gheorghe ar fi avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore, în urma unui stop cardio-respirator.
”În jurul orei 22.15, polițiștii IPJ Ilfov au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari a fost găsită o persoană decedată.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru a stabili identitatea persoanei și cauzele producerii decesului.
Ultima postare pe Facebook a cunoscutului om de radio a fost în data de 19 februarie 2018. „Totul trece. În cazul de față, a trecut și ultima interdicție și după 30 de zile vă spun iarăși „salutare!”. M-am întors și sunt același, cu aceleași ocupații. Voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, AG”, scria Andrei Gheorghe pe 19 februarie, pe Facebook.
Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, în localitatea Lipețk din Rusia. Tatăl său, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, iar mama sa rusoaică era fata comandantului respectivei școli.
Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția Engleză-Rusă, a Universității din București. Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța. Între 1993 și 1996 a realizat emisiuni la postul Radio Sky Constanța, iar între 1996 și 2002 la Pro FM București. Totodată, el a prezentat emisiunea „Lanțul Slăbiciunilor” de pe Pro Tv.
În 2008, Andrei Gheorghe a realizat un scurt metraj numit „Dubla Personalitate”, la care a fost și scenarist.