Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Dreapta Unită si-a lansat oficial candidații pentru primăria municipiului și Consiliul Județean

În cadrul conferinței de presă, susținută astăzi, 12 aprilie, la sediul USR Valcea, s-au lansat oficial candidații atât pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, cât și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea.
Astfel, Dreapta Unită, merge pentru funcția de primar al municipiului cu deputatul Marian Lazăr, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, cu Andrei Gheorghiu.

Despre Marian Lazăr, se spune că este „unul dintre acei tineri care au ales sa se lupte aici în România pentru viitorul nostru al tuturor.”
Candidatura pentru funcția de primar al municipiului vine în dorința de a schimba economia și bunăstarea cetățenilor.

„În momentul de față, Râmnicu Vâlcea are un candidat! Față de cei care s-au înscris în această cursa, candidatul propus de Dreapta Unită vine cu cât mai multe șanse în momentul de față și vine cu mult mai multe idei care pot fi implementate la nivelul orașului Râmnicu Vâlcea. Este foarte mult de muncă. Timp de 20 de ani, orașul a fost închis economic, mai din toate punctele de vedere.
Avem și câteva zone pe care trebuie să acționăm și primarul care va fi în funcție trebuie sa acționeze foarte intensiv pe zona asta și cred ca în principal, reindustrializarea zonei din Râmnicu Vâlcea are un mare potențial, cel putin pentru tinerii pleacă sau migreaza catre zonele de nord ale țării, sau care pleacă din țară.
În același timp va trebui sa ne dotăm școlile foarte bine, sa putem sa producem forță de muncă înalt calificată de care avem nevoie la nivelul Râmnicului Vâlcea.
Zonele metropolitane trebuie sa le integram cât mai bine în Râmnicu Vâlcea. Sunt soluții și pentru zonele de transport urban și metropolitan în Valcea.
Sunt soluții și cu o analiza succinta, voi veni cu ea printr-un program politic. (..).
În momentul de față, din punctul meu de vedere, problema cea mai mare, și toată lumea știe acest aspect, este ca zona economica a orașului este foarte scăzută,l. Adică avem venituri mici, populația are venituri mici, locurile de muncă, cele care sunt actuale sunt plătite destul de slab, și aici trebuie sa lucram foarte mult.
Si al doilea important este ca trebuie sa deschidem orașul investitorilor. Trebuie sa aducem cât mai mulți investitori în zona Râmnicu Vâlcea, și în felul asta putem sa avem un viitor al orașului și al tinerilor care vor să rămână în orașul Râmnicu Vâlcea ” – declara Marian Lazăr, candidatul Dreapta Unită pentru funcția de primar.

Totodată, Andrei Gheorghiu, viceprimar în funcție, la primăria municipiului, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al CJ, din partea Alianței Dreapta Unită.
Andrei Gheorghiu își dorește sa câștige aceasta funcție, pentru ca asa cum si declară: „Candidez pentru un judet modern! Candidez pentru presidentia Consiliul Județean, pentru ca Valcea este casa mea, si îmi doresc ca zona noastra sa nu mai fie o zona de exod, una din care pleacă vâlcenii. Vreau ca Valcea sa fie o zona cu oportunități, unde fiecare cetatean poate sa se regăsească si sa aibă oportunitatea sa spuna cu mândrie ca este vâlcean, si ca Vâlcea este casa lui!”

Nouă echipa a Dreptei Unite, formata din USR + PMP, i-au desemnat pe Marian Lazar si Andrei Gheorghiu, drept candidati potriviti, gata sa castige alegerile electorale anul acesta, pentru a dezvolta in primul rand economic, judetul Vâlcea.