Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Jupânul bandei PSD servește Rusia

Văzut prin poliedrul conducerii Camerei Deputaților și a PSD ca cel mai mare partid, Liviu Dragnea poate fi considerat cel mai bun produs al acestei țări, altfel națiunea nu l-ar fi girat să ajungă atât de sus. Nicio națiune sănătoasă și conștientă nu permite unor golani mediocrii cu apucături de tâlhari să-i conducă destinele, nu-i așa ? Popoarele trimit în fruntea lor personalități reprezentative și meritorii, cu toată încrederea în ele.

Discursul de sociopat al șefului PSD ni-l dezvăluie pe acesta în toată sluțenia firii sale. Dezbrăcat de cele mai elementare și obligatorii însușiri ale unui om aflat în primele trei poziții de putere ale statului și în prima din punct de vedere politic, Liviu Dragnea a făcut o demonstrație de forță, și-a transmis mesajul ce-i dezvăluie intențiile banditești și, mai grav decât orice, a poziționat România pe traiectoria anti-americană și anti-europeană Rusiei. Dincolo de modul de adresare, de golănismul și violența orației, a arătat că cineva îi ține spatele. Trebuie să te fi născut ieri și să fii de o naivitate foarte mare pentru a-ți imagina că cel ce a comandat neparticiparea slugoilor săi din Parlament la ședința comisie în care se hotăra aprobarea fondurilor pentru achiziționarea tehnicii americane de război a făcut asta de capul său.

Au urmat alte două acțiuni, însemnând acuzațiile aduse NATO și UE cu privire la finanțarea statului paralel, treaba cu ambasada Israelului și refuzul de a onora invitația lui Hans Klem pe 4 iulie, la zia Americii. Lângă aceste atitudini de ostilitate evidentă, trecem în revistă alocuțiunea Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European, dublată și întărită de criticile aduse duminică seara Franței și Europei. Ești în cădere liberă ca partid, ca individ stai de trei ori mai slab decât formațiunea politică pe care o conduci, depinzi de banii de la Bruxelles pentru a ieși din Evul Mediu, dar scuipi în obrazul Americii și Uniunii Europene. Pe de-o parte. Pe altă parte, Dragnea deschide în interior o luptă pe viață și pe moarte, în același timp, cu DNA, Parchetul General, DIICOT și SRI. La cele două bătălii parte a aceluiași război, se adaugă și înfruntarea internă a contastatarilor din PSD care nu sunt oricine dacă ne gândim la Firea ca Primar al Capitalei și la răsturnarea celor două guverne proprii, dar și harța cu opoziția parlamentară. Iată un adevărat război pe patru fronturi dus în spate cu o armată formată din cele mai abominabile și mai abjecte personaje politice existente vreodată în România ultimilor o sută de ani. Sigur, poți pune turbarea teleormăneanului și a camarilei sale pe seama fricii de pușcărie și confiscare a averilor, motiv suficient de bun să-i lege într-o frăție indelebilă. Totuși, neavând cine știe ce inteligență cultivată, lui Dragnea îi trebuia un creier.

Nu este posibil să reușești într-o asemenea conjunctură doar cu Dăncilă, Iordache, Nicolicea, Toader, Olguța, Șerban Nicolae și Rădulescu mitralieră. Buni de executat mârșăvii, însă cineva trebuie să scrie partitura. Așa se justifică prezența rusofonului penal Darius Vâlcov în coordonarea Guvernului marionetă. Ca o paranteză, amănunt important în ecuația noastră, Vâlcov i-a reproșat lui Grindeanu, înainte de a fi decapitat, că nu a dezvoltat relații cu Rusia. Așadar, oricât curaj ai avea, fie și cu PSD și Guvernul României în de partea ta, nu poți intra într-un asemenea război fără un aliat. Cineva trebuie să-ți țină fundul atunci când SUA și UE cu degetele pe trăgaciul NATO vor începe să ți-l tăbăcească. Gravitatea lucrurilor fac amnistia și grațierea amănunte derizorii pe care le putem considera deja întâmplate.

Avem toate elementele care să ne indice iminența unei noi dictaturi neosocialiste. Jupânul Liviu Dragnea și banda sa de kamikaze, un partid de stânga emanat din PCR, discursuri publice naționalist populiste anti-europene și anti-americane, atacuri virulente la UE și NATO, agresiunea împotriva capitalismului și orientările rusofone semnalează o schimbare de macaz pe linia spre est. Lipsește doar ejectarea României din UE, forțată continuu de „politicile” PSD.

Din păcate, emanațiile umane lipsite de onoare și loialitate față de țară prin populația într-un clește ce va avea efecte dure asupra vieții sociale și economice. Ne-am dus înapoi cu cel puțin douăzeci de ani. Ne mai lipsește doar o mineriadă.