Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SURPRIZĂ pe piaţa imobiliară! Apartamentele noi sunt la mare căutare

Aproape 60% dintre cei care caută să își cumpere o locuință aleg apartamente noi, în vreme ce apartamentele vechi pierd tot mai mult teren în fața cumpărătorilor, pe o piață în care oferta de locuințe noi este în creștere, iar prețurile acestora s-au stabilizat, arată un studiu Imoteca.
Piața imobiliară este acum mult mai matură decât în 2008, potrivit Imoteca care a făcut o analiză amplă asupra evoluției prețurilor pentru proprietățile noi, oferta disponibilă pe piață și comportamentul cumpărătorilor de locuințe. Piața imobiliară este într-un punct foarte bun în anul 2019, în ciuda zvonurilor că ar urma o nouă criză ce ar lovi din nou sectorul imobiliar.
Prețurile pe piața rezidențială de apartamente noi au rămas constante, cu un ritm de vânzări la fel de constant. S-au înregistrat mici ajustări de preț față de anul trecut, ca medie generală un minus de 3-4%. Aceste scăderi sunt în general pe piața proiectelor de volum și sunt firești în condițiile unei creșteri mari de produs.
În 2018 pe piață au fost mai puține produse livrate, anul acesta estimările arată o creștere cu 40% a locuințelor noi finalizate, în jur de 14.000 de unități.
Potrivit analizei, în șase mari orașe ale țării 58% dintre cei care caută o locuință aleg locuințele noi. În București și Ilfov ponderea este și mai mare, de 61% pentru locuințe construite după anul 2000. Astfel, dintr-un total de 80.400 cereri pentru locuințe, 49.000 au reprezentat locuințe noi în București și Ilfov.
Din punct de vedere al tranzacțiilor diferențele între unitățile vechi și cele noi sunt și mai mari. Noi am sesizat că anul trecut în ultimul trimestru, de pildă, dintr-un total de 47.500 tranzacții, 37.500 tranzacții au fost pentru locuințe noi, spune Rafaela Nevreda, Imoteca.
Imoteca The Residential Experts este o companie de consultanță imobiliară one-stop-shop care s-a specializat pe segmentul proiectelor boutique încă din 2015.

Apartamente noi în centrul oraşului la Ansamblul Rezidențial Central din Râmnicu Vâlcea

Ansamblul Rezidențial Central din Râmnicu Vâlcea, investiție recent finalizată, te așteaptă să alegi unul dintre cele 264 de apartamente din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, în zona Kaufland, în blocurile RO5 și RO6. Proiectul conţine garsoniere, apartamente cu 2, 3 și chiar 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 70 și 130 mp.
Apartamentele se vând la cheie, finisajele interioare fiind de cea mai bună calitate. Toate apartamentele sunt utilate cu centrală termică.
Deloc de neglijat este şi faptul că oferta financiară vine in întâmpinarea dumneavoastră cu prețuri foarte bune. Contravaloarea apartamentelor poate fi achitată atât cash, cât și prin intermediul creditelor bancare. Relația solidă a dezvoltatorului cu toate instituțiile bancare vine în sprijinul clienților în etapa de obținere a finanțării, indiferent dacă este vorba de un credit ipotecar clasic sau de obținerea resurselor necesare prin programul PRIMA CASĂ.

www.apartamente-valcea.ro
Apartamente 3 camere , suprafata construita 90 mp, suprafata utila intre 70mp – 75mp, preturi de la 60.000 Euro la 66.000 Euro.
Etaje disponibile intre P – 13.
Apartamentele se vand direct de la proprietar – FARA INTERMEDIARI. Preturile afisate includ TVA de 5%.
Apartamentele se predau finisate. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si conforme cu normele europene in vigoare. Finisaje si dotari apartament : usa de intrare metalica, usi interior, tamplarie PVC, placaj gresie in baie si balcon, placaj faianta in baie, parchet laminat, baia utilata cu obiecte sanitare, centrala si calorifere, peretii vopsea lavabila alba. Exterior izolat cu vata bazaltica pentru placare.
Apartamentele dispun de finisaj termoizolant , geam termopan si centrala termica profesionala, elemente care asigura un confort termic deosebit.
Apartamentele se vand nemobilate.
Contorizare individuala a consumului de gaz, curent electric si apa.
Structura blocurilor este pe cadre din beton B650, zidarie de 25cm, placata cu vata bazaltica.
Blocul este dotat cu doua lifturi pe senzori de ultima generatie, Schindler.
Datele si prezentarile de pe site au caracter pur informativ.
Etaje valabile in limita disponibilitatilor
PRETURI de la 60.000 €
– 66.000 Euro – etajele P – 2
– 65.000 Euro – etajele 3 – 5
– 61.000 Euro – etajele 7 – 9
– 60.000 Euro – etajele 10 – 13
Avansul minim este de 5%. Se poate accesa orice program bancar „Prima Casa”, „Credit Imobiliar”