Acasă Economie OPORTUNITATE: Nu rata cea mai tare afacere în turism din Băile Olănești...

OPORTUNITATE: Nu rata cea mai tare afacere în turism din Băile Olănești !

Vila Nicoleta din Băile Olănești se reinventează! Managementul acestei locații de vis situată în zona ultracentrală a stațiunii cu cele mai bune și vindecătoarea ape din țară a decis că este momentul să treacă la următorul nivel. Drept pentru care, spațiile de cazare, clasificate cu 4 stele, care întâmpină clienții de peste 20 de ani așteaptă să fie transformate într-un centru de sănătate, adecvat nevoilor existente ale pieței.
”Contextul național, dar și internațional, dat de această pandemie de COVID 19 m-a determinat să iau o decizie pentru afacerea mea. De aceea, consider că o clinică medicală, un centru de sănătate, pus în slujba oamenilor, mai ales în această perioadă, este mai mult decât necesar.
De aceea, caut parteneri pentru a duce la îndeplinire această idee a mea. Să nu uităm de oportunitățile extraordinare pe care ni le oferă zonă, plus locația existentă, care se pretează la genul acesta de afacere”, ne-a declarat Nicoleta Barbu.

Vila Nicoleta are 20 de locuri de cazare clasificate cu 4 stele, in camere amenajate modern cu tot ce este necesar pentru petrecerea unui sejur in conditii de maxim confort.
Camerele sunt dotate cu Tv, cablu, minibar, internet WIFI gratuit iar baile sunt dotate cu cabine de dus cu hidromasaj.
Vila Nicoleta este situata in zona ultracentrala in Baile Olanesti, intr-un cadru natural de vis cu o panorama deosebita asupra statiunii. In apropierea vilei Nicoleta se afla piscina, parcul si un teren de sport. Pentru tratament se pot folosi bazele de tratament autorizate din stațiune.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.