Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: www.ucv1948.ro
Devis Mangia, antrenorul CS Universitatea Craiova

Om de afaceri din Vâlcea, sponsor la CS Universitatea Craiova

 Foto: www.ucv1948.ro

Fan înfocat al Universităţii Craiova, Iustin Paraschiv – Preşedinte Carmistin – investeşte, prin intermediul companiei pe care o conduce, în echipa sa de suflet. Recentul contract de sponsorizare dintre Carmistin® şi clubul sportiv Universitatea Craiova va contribui la îndeplinirea obiectivelor de performanţă ale clubului şi reprezintă începuturile unei colaborări de durată. Brandul La Provincia® va fi cel care va reprezenta Carmistin pe materialele de promovare a clubului.

„Suntem încântaţi că putem sprijini activitatea sportivă de performanţă a clubului Universitatea Craiova. Istoria impresionantă a clubului şi dedicarea antrenorilor şi jucătorilor, dar şi pasiunea noastră pentru echipa din Bănie, ne-a determinat să devenim parte a poveştii de succes alb-albastre” a declarat Iustin Paraschiv, Preşedinte Carmistin.

Prima „apariţie” a brandului La Provincia alături de echipa CS Universitatea Craiova a avut loc la meciul cu FC Viitorul Constanţa, meci câştigat cu 3-1 de echipa craioveană. Parteneriatul a debutat sub semnul succesului, ambele meciuri jucate de la încheierea contractului de sponsorizare (FC Viitorul Constanţa şi CFR Cluj) fiind încheiate cu victoria CS Universitatea Craiova!

CS Universitatea Craiova duce mai departe istoria clubului Clubului Sportiv Universitatea Craiova, club înființat în anul 1948. Reînfiinţată în 2016, după dizolvarea sa în 1994, Universitatea Craiova a renăscut şi în sezonul 2017-2018 a participat la UEFA Europa League. CS Universitatea Craiova evoluează în Liga 1 Betano, clasându-se în acest moment pe locul 3.

Carmistin este un grup de firme din industria agro-alimentară din România, care asigură un lanţ de producţie începând de la cultivarea pământului, creşterea animalelor şi la desfacerea produselor din carne. Recent, Carmistin a achiziţionat Avicola Târgu Jiu şi a anunţat o investiţie de 20 de milioane de euro pentru modernizarea companiei achiziţionate.

Înfiinţată în anul 2000, Carmistin este unul dintre cei mai mari jucători din industria agro-alimentară din România. Carmistin International, Avicarvil Farm, Avirom Plus, Avicarvil Procurment, Pajo Holding, Avicarvil, Pajo Agriculture, Porcellino Grasso şi Agrikilti formează un grup de firme care produce anual peste 20.000 de tone de carne de pui, 250.000 de porci şi 10.000 de vite în viu în cele 18 ferme specializate. Grupul deţine 14 ferme de pui în Vâlcea, Argeş şi Gorj, 3 ferme de porci în Vâlcea, Olt şi Hunedoara şi o fermă de vite în Prahova. Nutreţurile pentru aceste ferme sunt produse în două ferme vegetale cu suprafaţa de cca 5.000 de ha şi o fabrică de nutreţuri în Băbeni care produce peste 100.000 t/an. Produsele de carne din grupul Carmistin au în spate un lanţ de producţie 100% românesc, pornit de la cultivarea responsabilă a pământului, producerea de nutreţuri sănătoase, creşterea de pui, porci şi vite cu respectarea normelor europene. Carmistin are în acest moment peste 1200 de angajaţi. Produsele La Provincia pot fi găsite în Metro Cash&Carry, Selgros Cash&Carry şi hyper-market-urile Kaufland, Cora, Carrefour, Billa, Supeco precum şi în reţeaua de magazine proprii. Pentru mai multe informaţii accesaţi carmistin.ro.