Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FAURECIA are nevoie de 100 de oameni pentru fabrica de tapiţerii auto din Budeşti

Fabrica de componente auto din Budeşti, judeţul Vâlcea, Faurecia, are o suprafaţă totală de 12.000 mp şi furnizează tapiţerie scaune auto pentru PSA şi Renault. Producătorul francez recrutează în prezent peste 100 de oameni pentru fabrica de componente auto deschisă în prima jumătate a anului în localitatea Budeşti, la şase kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea.

Compania are disponibile 16 locuri de muncă pentru operatori confecţioneri industriali, cu o vechime în domeniu de minim 6 luni şi studii medii (încadrarea în muncă fiind pe durată determinată de 6 luni), 87 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi în confecţii, cu studii medii şi 5 şefi de formaţie, cu o vechime în domeniu de minimum 3 ani, studii superioare şi experienţă în coordonare, conform informaţiilor furnizate de AJOFM Vâlcea.

Faurecia produce la Budeşti, lângă Râmnicu Vâlcea tapiţerii auto pentru mai multe companii din domeniul construcţiilor de maşini.

Cei care doresc informaţii despre locurile de muncă enumerate mai sus, pot suna la numărul de telefon: 0737/977.123 sau trimite un e-mail la următoarele adrese: [email protected], [email protected].